Vilkår

1. Vi tar forbehold om endring av dato/tid for bestillt flytting. Om dette er tilfellet vil du selvfølgelig bli kontaktet i god tid.

2. Prisene på vår nettside er veiledende og vil kunne variere noe med flyttelasset, avhengig av hvilken pakke du velger – Noen har fryktelig mye i en liten hybel også!

3. Vi forutsetter at kunden er ferdig pakket, og er selv med og bærer. Vi kan stille med to mann, men dette koster ekstra.

4. Du vil i kort tid etter bestilling motta en kvittering på bestilling, og deretter, så fort vi får sett på bestillingen din, en bekreftelse for avtalt tidspunkt.

5. Avbestilling. For småhenting og studentflyttinger. Dersom du må avbestille gjøres dette senest dagen før bestillt flytting. Ved avbestilling/kansellering av bestilt oppdrag for leiligheter/hus-kategorien så belastes kunde med 20% av kontraktsummen. Betaling kan gjøres med Vipps, kontant eller faktura (kr 30) etter flyttingen.

6. Bruk av rabattkupong: a) Kun en kupong kan benyttes pr flytting.

Vi passer på kundene våre

Vi tar godt vare på detaljene du legger igjen hos oss. Disse blir kun brukt av arkivmessige grunner. Dine detaljer vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre enn Studbud ansatte, enkelt og greit.

Vi sender heller aldri ut spam, eller masete nyhetsbrev. Men vi vil gjerne beholde retten til å sende ut en epost hvor du kan vurdere tjenesten vår i ettertid.