Studentflytting

Dette er for deg som er student og ikke har så mye å flytte. Studentflytting har fastpriser og gjelder definerte pakker med tidsbruk og forutsetter at du kan være med å bære. Hvis du ikke har mulighet til å bære er det mulig å bestille noen av tilleggstjenestene. For tid brukt utover reservert tid er det fra kr 250 inkl.mva pr 30 minutter pr. flyttemann.

Tjeneste Student Liten Student Medium Student Stor
Mengde 3-4 kubikk 5-8 kubikk 9-11 kubikk
Reservert tid 1 time 2 timer 3 timer
Pris (inkl.mva) Kr 1390 Kr 1690 Kr 2190
Tilleggstjenester (inkl.mva)
Ekstra flyttemann Kr 800 Kr 1000 Kr 1100

Hvilken tjeneste skal jeg velge?

Liten studentflytting består hovedsaklig av en liten seng, skrivebord, noen pappesker og et par svartsekker med klær. En medium studentflytting kan være en seng, skrivebord, kommode, noe innbo som f.eks et lite skap, tv, kontorstol, hylle, koffert, lampe eller bag samt noen pappesker og svartsekker med klær. Ofte er det antall esker og poser med klær som gjør at man må ha en medium pakke i stedet for en liten pakke. Et alternativ for deg som har ekstra mye er en student stor flyttepakke. Den tilsvarer et fullt billass. Vi anbefaler at alt er pakket før vi kommer og at du til og med har bært frem noen småting.

Ofte stilte spørsmål

  •  Jeg er usikker på hvilken pakke jeg skal velge?

Velg den tjenesten du mener er nærmest det du har. Du kan også kontakte oss hvis du er usikker.

  • Hva skjer dersom jeg har mer/mindre ting enn jeg oppga?

Dersom du har mindre ting enn du bestilte for og er innenfor tidsbruken betaler du for det tabellen oppgir. Motsatt ved for mye ting.

  • Hva skjer hvis vi bruker mer/mindre tid enn bestilt?

Dersom økt tidsbruk skyldes trafikk eller utenforstående hendelser behøver du ikke å betale ekstra. Dersom økt tidsbruk skyldes at du ikke har pakket ferdig kan vi vurdere å gi et lite tillegg i prisen. Dette er mer beskrevet i våre vilkår.