Vilkår

1. Vi tar forbehold om endring av dato/tid for bestillt flytting. Om dette er tilfellet vil du selvfølgelig bli kontaktet i god tid.

2. Prisene på vår nettside er veiledende og vil kunne variere noe med flyttelasset, avhengig av hvilken pakke du velger – Noen har fryktelig mye i en liten hybel også!

3. Ved bestilling av “flytting mellom byer” vil du bli kontaktet med et prisanslag. Vi har dessverre ikke noen bedre mulighet til å forutse utgifter forbundet med dette med mindre du tar kontakt, og vi har noen detaljer å jobbe ut ifra. Legger du inn bestilling på en av disse må du selv godkjenne prisen vi kommer opp med. Det er ikke bindene å få et prisanslag.

4. Vi forutsetter at kunden er ferdig pakket, og er selv med og bærer. Vi kan stille med to mann, men dette koster ekstra.

5. Du vil i kort tid etter bestilling motta en kvittering på bestilling, og deretter, så fort vi får sett på bestillingen din, en bekreftelse for avtalt tidspunkt.

6. Dersom du må avbestille gjøres dette senest dagen før bestillt flytting. Betaling med bankkort, kontant eller faktura (kr 30) etter flyttingen.

7. Bruk av rabattkupong: a) Kun en kupong kan benyttes pr flytting. b) Gjelder kun for flyttinger fra medium størrelse og opp.

 

Vi passer på kundene våre

Vi tar godt vare på detaljene du legger igjen hos oss. Disse blir kun brukt av arkivmessige grunner. Dine detaljer vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre enn Studbud ansatte, enkelt og greit.

Vi sender heller aldri ut spam, eller masete nyhetsbrev. Men vi vil gjerne beholde retten til å sende ut en epost hvor du kan vurdere tjenesten vår i ettertid.